Галети з абрикосами і малиною у вершковому сирі з листкового тіста

Галети з абрикосами і малиною у вершковому сирі з листкового тіста готового простий рецепт духовці.

Інгредієнти

Інгредієнти на 4 шт

Лист листкового бездріжджового тіста
Вершковий сир
Жовток -2 шт
Цукрова пудра 2 ст ложки
Малина і абрикоси
Коричневий цукор-1 ст ложка

Галети з абрикосами і малиною у вершковому сирі з листкового тіста покроковий рецепт

1. Тісто розморожуємо, трохи розкачуємо і ріжемо на 4 частини. Змішуємо пару ложок вершкового сиру, жовток і цукрову пудру.

2. Змащуємо цим кремом тісто. Абрикоси ріжемо смужками. Викладаємо на тісто абрикоси і малину.

3. Посипаємо коричневим цукром. Загортаємо краї тіста всередину. Змащуємо наші кошики жовтком і відправляємо в духовку при 180 гр на 20-25.

Відео рецепт 👇