Горіховий чізкейк з кешью без кисломолочного сиру

Горіховий чізкейк з кешью без сирного сиру простий рецепт.

Інгредієнти

Корж:
80 г смаженого мигдалю (меленого)
80 г смаженого кешью (меленого)
3 столові ложки кокосового масла
10 г какао-порошку
2 ст. л агави

1-й шар:
240 г кешью – готовий вага горіхів !!!(попередньо замочених мінімум на 4 години)
100 г кокосових вершків
4 ст. л агави
4 ст. л кокосового масла
3-4 ст. л лимонного соку
50 г темного шоколаду (подрібненого)

2-й шар:
160 г кешью (попередньо замочених мінімум на 4 години)
80 г кокосових вершків
2 ст. л кокосового масла
100 г білого шоколаду
1-2 ст. л агави
2 ч. л лимонного соку
2 ч. л порошку ягід маки, його можна замінити блакитний матчів
3-4 ч. л мигдального молока

Горіховий чізкейк з кешью без сирного сиру покроковий рецепт

1. Вистеліть основу форми для випічки діаметром 16 см папером для випічки. Перемішайте всі інгредієнти для ” корочки, поки суміш не склеїться. Рівномірно розподілити суміш для коржа у форму для выпечки.
2. 1-й шар: помістіть всі інгредієнти (крім шоколаду) в високошвидкісний блендер і збивайте, поки суміш не стане однорідною і кремообразной.
3. Акуратно вмішайте нарізані шматочки темного шоколаду і викладіть начинку поверх коржа Краще всього, якщо ви покладете подрібнені шматочки шоколаду в морозильну камеру на півгодини, перш ніж додавати його в начинку!
4. 2-й шар: розтопити шоколад в середній каструлі на слабкому вогні. Помістіть всі інгредієнти в високошвидкісний блендер і збивайте, поки суміш не стане однорідною і не потребує. Вилийте суміш поверх першого слоя.
5. Помістіть чізкейк в морозильну камеру, щоб він застиг мінімум на 3-4 часа.