Полуничне суфле з сиром і желатином без випічки

Як приготувати дуже смачне і просте Полуничне суфле з сиром і желатином без випічки рецепт.

Інгредієнти

(на 3 порції 250 г):

15 г желатину
Цукор за смаком
300 г полуниці
300-350 г м’якого сиру
100 мл молока

Полуничне суфле з сиром і желатином без випічки покроковий рецепт

1. Щоб приготувати цей смачний холодний десерт спочатку гарненько моєму полуницю. Чистий полуничку перекладаю в блендер. Подрібнювати можна і занурювальним, а можна і просто виделкою, тоді десерт буде з шматочками ягід. Тепер потрібно замочити желатин в молоці. Всього буде потрібно 100 мл молока, а для желатину наливаю на око, приблизно 30-50 мл І висипаю желатин. Поки він набухає, займуся сиром. Перекладаю його в ємність, у якій зручно змішувати і потім взбивать.

2. Додаю молоко, що залишилося, перемішую і додаю цукор. Що стосується цукру, то тут все по своєму смаку. Якщо полуниця солодка, то можна взагалі без цукру. Або можна додати мед, або цукрозамінник тоді вийти низькокалорійний десерт. В загальному робіть як вам смачніше. У мене тут цукру 30 г.

3. У результаті чоловікові було солодко, а дітям в самий раз. Желатин у мене набух, я його швиденько розтоплюю в мікрохвильовці. Додаю до сиру і перемішую. Зараз буде найкрасивіше, додаємо полуничне пюре. Перемішуємо, і щоб було побільше бульбашок повітря збиваю миксером.

4. Розливаю по креманках чи можна в одну велику ємність. У мене вийшли три повні формочки на 250 мл, пару залишилися ложок були з’їдені відразу ж. Ставлю в холодильник на пару годин. Готове суфле можна прикрасити ягодами або взагалі не прикрашати. Це дуже смачно, а якщо будете готувати без цукру, то буде і дуже корисно!