Гарбузове мафіни

Як зробити смачні Гарбузове мафіни рецепт простий в духовці 🧁 Оооо, ви повинні їх приготувати!

Інгредієнти

на 16 мафінів:

250 г борошна
12 г розпушувача
1/2 ч. л. кориці
1/4 ч. л. сухого імбиру
1/4 ч. л. мускатного горіха
1/4 ч. л. солі
10 г ванільного цукру
150 г цукру
2 яйця
100 мл рослинного масла
80 мл молока
250 г печеного гарбуза
1 чорна (56%) шоколадка (90г)

Гарбузове мафіни покроковий рецепт

1. Тик наріжте, запечіть 40 хв при 200 градусах під фольгою, після очистіть від шкірки (після простіше ніж до). Змішуємо всі сухі інгредієнти, крім цукру. Змішуємо цукор і все вологі інгредієнти і збиваємо блендером.
2. За бажаною можна додати трохи апельсинової цедри. З’єднуємо разом сухі і вологі інгредієнти змішуємо віночком. Додаємо подрібнений шоколад.
3. Паперові форми я розкладаю в металеву, заповнюю тестом форми на 2/3. Випікаємо при 190 градусах – 25-30 хв. Готовим мафинам дайте повністю охолонути і смакуйте 🤤 Приємного апетиту!🤤