Ялинка торт з пряників і сметанним кремом

Як смачно зробити Ялинка торт з пряників і сметанним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт «торт-ялинка»

Інгредієнти

Яйце – 1 шт
Цукор – 70 гр
Мед – 45 гр
Вершкове масло – 60 гр
Сода – 0,5 ч. л.
Борошно – 200-220гр

Сметанний крем:
Сметана 30% – 350 гр
Вершки 33% – 100 гр
Цукрова пудра – 80 гр

Ялинка торт з пряників і сметанним кремом покроковий рецепт

1. В мисці злегка збиваємо яйце з цукром, додаємо мед, масло вершкове і відправляємо на водяну баню. ⠀ Заважаючи доводимо масу до об’єднання всіх інгредієнтів, проварюємо 5 хв, додаємо соду, добре перемішуємо, щоб сода повністю растворилась.

2. Маса збільшиться в об’ємі і з’явиться пінка. Знімаємо з водяній бані, залишаємо хвилин на 5-7 остигати, додаємо проснянную частинами борошно і замішуємо тісто. Прибираємо в холодильник на 15-20 хв. Охолоджене тісто розкачуємо, перекладаємо на пергамент або антипригарний килимок, вирізаємо формою ялинки (або будь-який інший) і відправляємо в духовку 170-180*С, випікатися до золотистого кольору ( час випікання залежить від вашої духовки) ⠀

3. Поки коржі остигають приготуємо крем.Всі інгредієнти перекладаємо в діжу міксера і збиваємо до щільного стану. Щоб крем добре взбился, діжу прибираємо в холодильник або морозилку на 10 хвилин. ⠀ Збираємо ялинку, чергуючи коржі з кремом. Оформляємо на свій вкус.

Відео рецепт 👇