Шоколадний Брауні з чізкейк і вишнею

Рецепт Шоколадний Брауні з чізкейк і вишнею рецепт простий.

Інгредієнти

на форму 18-20 см:

Для Брауні
– Темний шоколад 150 р
– Вершкове масло 82,5% 100 р
– 2 яйця
– Цукор 50 г
– Борошно 35 р
– Розпушувач 0,5 ч. л.
– Щіпка солі

Для чізкейку
– Сирний вершковий сир 200 р
– 1 яйце
– Цукор 30 г
– Вишня без кісточок 150 г

Шоколадний Брауні з чізкейк і вишнею покроковий рецепт

1. Шоколад змішати з маслом і розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі імпульсами за 20 секунд. Яйця змішати з цукром і збити до пишної білої маси протягом 7-8 хвилин. В яєчну суміш просіяти борошно, додати. розпушувач і сіль. Перемішати до однородности.

2. По частинах додати в тісто розтоплений шоколад і акуратно перемішати. Для чізкейку змішати сирний сир, яйце і цукор до однорідності. У форму вилити половину шоколадної маси, викласти половину вишні і з кондитерського мішка (або просто ложкою) розподілити чизкейк.

3. Вилити шоколадну масу, розподілити по формі. Викласти вишню і чізкейк. Випікати в розігрітій до 190 градусів духовці близько 25 хвилин. Коли Брауні буде вже готовий, а сирна маса буде злегка тремтіти – витягайте!

4. Інакше, пересушите Брауні. Готовий Брауні накрийте плівкою і дайте охолонути. Він виходить неймовірно смачним і соковитим! За рахунок різних текстур і поєднання смаків – це щось нереальне!

Відео рецепт 👇