Брауні з яблуками

Як смачно зробити Брауні з яблуками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шокоголикам присвячується. Брауні. Але, звичайно, не простий. З невеликим подвыподвертом (відразу вдалося прочитати це слівце? Беремо відмінний рецепт брауні від Джеймі, готуємо його , балдеем і насолоджуємося без докорів сумління. Ну, майже. Масла у цьому брауні в три рази менше, ніж в класичному, а на смак і текстурі це зовсім ніяк не відбивається. Перевірено. Готуємо? Рецепт на квадратну форму 20*20

Інгредієнти

400 грам яблук, очистити, вирізати серцевину, крупно нарізати
75 грам вершкового масла + для змащування форми
100 грам темного шоколаду, подрібнити
3 яйця
180 грам цукру
1 ч. л. ванільного екстракту
120 грам борошна
60 грам какао-порошку
1 ч. л. розпушувача

Брауні з яблуками покроковий рецепт

1. Скласти яблука в сотейник, додати 2 ст. л. води і поставити на тихий вогонь. Накрити кришкою і готувати 5-10 хвилин, поки шматочки яблук не почнуть легко розламуватися. Потовкти яблука дерев’яною лопаткою в грубе пюре. Готувати ще 2 хвилини, зняти з вогню і остудити. Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом форму і застелити пергаментом.

2. Розтопити вершкове масло з 75 грамів шоколаду на водяній бані і трохи остудити. Збити яйця з цукром дочиста, потім вмішати шоколадну масу, ванільний екстракт і остигле яблучне пюре Просіяти в шоколадну масу всі сухі інгредієнти, перемішати і збивати 3 хвилини на високій швидкості, поки тісто не стане однорідним і злегка не загустеет.

3. Вмішати залишилися шматочки шоколаду. Перелити тісто у форму і поставити в духовку на 18 -22 хвилини. Тісто має стати щільним зверху, але залишитися рідким всередині. Я побоялася, непропеченого тесту, тому у мене пиріг стояв 30 хвилин. Рідкої залишилася лише серединка. Але після охолодження, цього не було помітно. Злегка остудити у формі, потім перевернути і зняти форму. Нарізати. Джеймі рекомендує скласти брауні в герметичний контейнер і залишити брауні на наступний день. Та хіба таке можливо?

Відео рецепт 👇