Ескімо тістечко з бісквіту

Як смачно зробити Ескімо тістечко з бісквіту простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ескімо

Інгредієнти

Заварний крем :
🖇️Яєчні жовтки – 3 шт.
🖇️Кукурудзяний крохмаль – 3 ст. л. + 1 ст. л. борошна
🖇️Цукор – 250 гр.
🖇️Молоко – 700 мл
🖇️Вершкове масло – 300 гр.
🖇️Ванілін – 1 уп.

Шоколадний бісквіт:
Яйця – 3 шт. + 3 білка (від крему залишилися)
Цукор – 250 гр.
Сметана (у мене мацун)
Какао – 3 ст. л.
Сода – 1 ч. л.
Борошно 250 гр.
Рослинна олія – 50 мл

Глазур:
🖇️ какао – 3 ст. л.
🖇️ Цукор – 2 ст. л.
🖇️ Вода – 6 ст. л.
🖇️ рослинне масло – 2 ст. л.

Ескімо тістечко з бісквіту покроковий рецепт

1. Молоко в сотейнику доводимо до кипіння. Яєчні жовтки перемішуємо з цукром , на цій стадії Цукор вводимо поступово , щоб уникнути утворення грудочок , по 1 ст. л. вводимо гаряче молоко і перемішуємо не перестаючи, додаємо крохмаль і борошно в я затяту масу , і тонкою цівкою вливаємо отримане молоко. Ставимо на середній вогонь і перемішуємо до утворення потрібної консистенции.

2. Готові крем в контакт закриваємо з плівкою і залишаємо студиться. Збиваємо масло сливове 3-4 хвилини і по ложці вводимо заварную основу , ванілін Яйця збиваю з 150 гр. цукру до піків. Окремо збиваю 3 білка і 100 гр. цукру. Вводжу білки в яєчну масу і додаю сметану, на низькій швидкості збиваю 1 хв. Окремо просіюю борошно , какао, соду вводжу поступово. В самому кінці додаю олію, перешиваю. Випікаю в заздалегідь розігрітій до 200° С духовці приблизно 25 минут.

3. З’єднати какао і Цукор , перемішати , додати воду, перемішати і поставити на плиту. Перемішуємо постійно (до стійкої краплі). Додати рослинне масло. Збірка : Охолоджений бісквіт обрізати краю і змастити товстим шаром крему , охолодити (я прибирала в морозилку 20 хв.) поливаємо глазур’ю. Торт відправити на просочення 2-3 години. Приємного апетиту

Відео рецепт 👇