Як зробити Пісочне печиво з фісташками, медом і крохмалем рецепт простий🌺 ⠀ Незважаючи на невдачу з новим пресом для печива, все одно хочу поділитися з вами рецептом. Тісто вийшло дуже розсипчасте і ніжне, а начинка – просто супер! ⠀ Фісташки не солоні!
Інгредієнти
олія – 80 г
Цукрова пудра – 75 г
Борошно – 300 г
Сіль – щіпка
Розпушувач – 1 ч. л.
Яйце – 1 шт
Вода – 1-2 ст. л.
⠀
Фісташки – 120 р
Мед – 50 г
Крохмаль – 1 ст. л.
Пісочне печиво з фісташками, медом і крохмалем покроковий рецепт
1. З’єднати масло, цукрову пудру, борошно, сіль, розпушувач, яйце і воду. Замісити тісто, сформувати кулю і відправити в холодильник на 20 хвилин. ⠀
2. Фісташки обсмажити 2-3 хв. З’єднати з медом і крохмалем. Подрібнити не дуже дрібно. ⠀ Тісто розділити на 12 частей.
3. В коржик з тіста покласти начинку і сформувати кульки. ⠀ Викласти на деко і випікати при 200 градусах 15-20 хвилин.
Відео рецепт 👇