Домашній зефір Зливу Полуниця Яблуко

Засідка була довгою! Години три я ловила цей промінчик, він міг куди завгодно, але тільки не на чай 😁😂! І, Аліллуйя, я все-таки встигла зробити пару кадрів, таких, які собі і уявляла, а потім промінчик знову вирушив у своїх справах! Як зробити Домашній зефір Зливу Полуниця Яблуко рецепт простий. Знаю, що просто фотографії вас не вражають (хоча мені дуже хочеться постити саме фоточки 😅😅😅), до того ж в коробочці ну дуууже смачний зефір зливу 🍑 полуниця 🍓 яблуко 🍏. Ось його рецепт я тут і залишу 😊👌

Інгредієнти

(~700 р зефірної маси):
110 г сливового 🍑 пюре
60 г яблучного пюре 🍏 (і сливу, і яблука беремо з запасом, запікаємо в духовці, пробиваємо блендером, протираємо крізь сито і відміряє потрібну кількість)
60 г полуничного пюре (🍓 пробити блендером, протерти крізь дрібне сито)
10 р 🍏 пектину
170 г цукру
40 г білка

Сироп:
130 г води
7-10 г агар-агару
100 г інвертного сиропу (рецепт тут 👉 #эккэинвертныйсироп)
220 г цукру
ТЕМПЕРАТУРА – 108° або до нитки

Домашній зефір Зливу Полуниця Яблуко покроковий рецепт

1. До 70 г цукру додати пектин, перемішати. З’єднати всі пюре і 100 г цукру в сотейнику, довести до 30°, всипати цукор з пектином “дощиком”, ретельно перемішуючи. Довести суміш до кипіння і кип’ятити 2-3 хв. зняти з вогню, добре охолодити. Охолоджене пюре помістити в діжу міксера, додати белок.
2. Почати збивання з малих оборотів, поступово довівши до максимальних. Збити масу до посветления і жорстких піків, вона повинна намотуватися на віночок. Одночасно зварити сироп: У сотейнику з’єднати воду, інвертний сироп і агар, довести до кипіння, розчин повинен перетвориться в кисіль, потім всипати цукор і уварити до потрібної температуры.
3. Влити сироп по взбивающуюся масу і збивати ще хвилину. Зефірну масу перекласти в кондитерський мішок з насадкою (підготувати заздалегідь) і відсадити зефір на силіконовий килимок. Залишити для стабілізації на 12-24 години, час залежить від вологості повітря. Потім з’єднати половинки і опудрить сумішшю цукрової пудри і 🌽 крохмалю (10-30% від загальної маси).