Повітряний суфле торт хмара з кремом

Як зробити Повітряний суфле торт хмара з кремом рецепт простий. Скільки ж разів я з’їдала верхівку ангельського сирного пирога, білкову частину меренгового рулету і мріяла про таке торті😍 Це просто самий неймовірний суфлейный торт, який ще й готується дуже просто і швидко 👌 Поки ще є соковиті ягоди і фрукти дуже рекомендую приготувати , щасливі будуть і діти і дорослі ☺️ Ну і про те, що це низькокалорійний торт з пп десертів , я вже й не кажу 😌

Інгредієнти

Суфле:
250 грам білка
250 грам цукру
Щіпка солі
2 ст ложки крохмалю з гіркою.

Крем:
250 грам вершків 33%
60 грам цукрової пудри

Повітряний суфле торт хмара з кремом покроковий рецепт

1. Білки збиваємо з цукром , сіллю до щільних пік, змішуємо з крохмалем. Викладаємо на деко і випікаємо 40-50 хвилин при температурі 140-150 градусів до легкого коричневої скоринки. Діаметр мого торта до випічки 16 см, але меренга збільшується в духовке.

2. Крем: Збиваємо до м’яких пік. Якщо у Вас є блендер , то краще таку невелику кількість вершків збивати як у мене на відео. Так вони швидко взобьются і не розшарується. Збираємо та прикрашаємо торт. Це правда воістину чарівний десерт.

3. Але у нього, як і у черевичок Попелюшки є один нюанс. За 12 годин торт перетворюється на гарбуз звичайно, але значно просочується і тому виділяється волога від контакту з меренги сливками.

4. Тому рекомендую для свята готувати торт з ранку того ж дня.