Коржики з дитинства молочні

Мега-молочні, вершкові, ніжні як в дитинстві! Обов’язково готуйте відразу повну порцію і їжте з молочком. Як приготувати коржики молочні з дитинства по госту срср в духовці рецепт.

Інгредієнти

(выход14шт. за 9см):

молоко – 70мл
цукор – 140гр
яйце – 1шт.
слив.масло – 80гр
борошно – 320гр
розпушувач – 1,5 ч. л.
сіль, ваніль – щіпка

Коржики молочні з дитинства покроковий рецепт

1. В сотейнику молоко+цукор +сіль+ваніль. Поставити на середній і нагрівати до повного розчинення цукру, постійно помішуючи. Залишити сироп остигати. У мисці розім’яти масло, яйце, збити до однорідності, влити охолоджений сироп і перемешать.

2. Просіяти борошно з розпушувачем і частинами додати в масляну суміш. Замішати тісто, довго не місити! Тісто м’яке і трохи липке. Перекласти тісто в пакет і прибрати в холодильник на 40 минут.

3. Розкачати холодне тісто на посипаній борошном поверхні. Товщина ~ 8мм – 1см. Я використовую вирубку 9см, можна більше або меньше.

4. Вирізати коржики і викласти на деко, застелене пергаментом. Випікати при температурі 200°С 10-12 хвилин до золотистого блідого цвета.

Відео рецепт 👇