Збитий ганаш на білому шоколаді для макаронів

Як смачно зробити Збитий ганаш на білому шоколаді для макаронів простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ганаш для макаронс на «раз/два»

Інгредієнти

Ганаш:
80 г вершків 33%
160 г білого шоколаду
80 г вершкового сиру
20 г вершкового масла

Збитий ганаш на білому шоколаді для макаронів покроковий рецепт

1. Вершки довести до кипіння, вилити на шоколад. Почекати хвилину, поки шоколад розтопиться, ретельно размешать.

2. Додати холодний сир, вершкове масло і пробити блендером. Накрити плівкою в контакт і прибрати в холодильник на стабілізацію на 4-6 часов.

3. Перед застосуванням дістати з холодильника і дати зігрітися при кімнатній температурі 15 – 20 хвилин. Можна трохи збити міксером, 1 хвилину, прям перед застосуванням Готуєте макаронс до новорічних свят?

Відео рецепт 👇