Пахлава з лаваша з медом

Як смачно зробити Пахлава з лаваша з медом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Лаваш 6 аркушів
Начинка
300 гр волоського горіха
500 гр меду
2 жовтки
вершкове масло

Пахлава з лаваша з медом покроковий рецепт

1. Листи лаваша вирізаємо по формі. ✔️Волоські горіхи подрібнюємо і змішуємо з медом. Начинка готова. ✔️Кожен лист лавашу змочую у воді і викладаю у форму. ✔️Промазываю розтопленим вершковим маслом і начинкой.

2. Обрізки від лаваша можна зробити шаром в середину. ✔️Розрізати і змастити жовтком. Випікати при температурі 180 гр 30-35 хвилин. ✔️Сироп: 2 ст цукру, 2,5 ст води, 1 часточка лимона. Заливаю гарячим сиропом.

3. Зверху посипаю свою пахлаву з лаваша волоським горіхом. Дуже смачно і обійшлася без тесту філа👌 Мені дуже подобається готувати з тонкого лаваша👍. Так що рубрика „1001 рецепт з лаваша“ продолжается.

Відео рецепт 👇