Сьогодні готуємо смачний домашній йогуртовий крем з ягодами без вершків для торта бісквітного, без шоколаду і без сирного сиру!
Інгредієнти
на прикрасу 12 капкейків (висока шапочка)
йогурт (1,5%) 330 р
ягідне(фруктове пюре) 100 р
цукор 50 г (+-) залежить від солодощі йогурту
яйце 2 шт
крохмаль кукурудзяний 45 р
160 г вершкове масло
Домашній йогуртовий крем з ягодами без вершків покроковий рецепт
1. Змішати яйця, цукор і кукурудзяний крохмаль. Пюре і йогурт нагріти до гарячого (не кип’ятити!) і тонкою цівкою влити до яйцам.
2. Повернути масу на повільний вогонь і при постійному помішуванні довести до появи перших бульбашок. Зняти з вогню, накрити харчовою плівкою в контакт і остудити до кімнатної температуры.
3. Остиглий крем збити. Вершкове масло кімнатної температури збити 2-3 хвилини. До вершкового масла поступово додати заварний крем.