Шоколадна ковбаса з печива какао та згущеного молока

Як смачно зробити Шоколадна ковбаса з печива какао і згущеного молока простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ось як я готую шоколадну ковбасу – моє улюблене шоколадне ласощі родом з дитинства Шоколадна ковбаса – це мій самий улюблений десерт, який навіває спогади про дитинство. Рецепт цього шоколадного ласощі простий і нехитрий, впоратися з ним зможе будь-яка господиня. А ще можна залучити до приготування діток – їм точно сподобається кришити печиво. Давайте готувати.

Інгредієнти

• Печиво 300 р
• Вершкове масло-180 г
• Шоколад молочний 150 р
• Какао порошок-3 ст. л.
• Згущене молоко 3 ст. л.
• Горіхи 80 р
• В’ялена журавлина 20 р
• Цукрова пудра для посипання

Шоколадна ковбаса з печива какао і згущеного молока покроковий рецепт

1. Покроковий рецепт, як приготувати шоколадну ковбасу Печиво кришу на великі та дрібні шматочки у чашу. У каструлю відправляю вершкове масло, шоколад, поламаний на шматочки, і згущене молоко. Ставлю все це на середній вогонь і розтоплюю, час від часу помешивая.

2. Коли більша частина масла і шоколаду розтанула, додаю какао. Перемішую масу і доводжу до повного розчинення. У чашу з печивом додаю суміш горіхів і журавлини (я взяв по 40 г мигдалю і волоських горіхів) і заливаю гарячою шоколадною масою. Добре перемішую до об’єднання всіх ингредиентов.

3. Викладаю масу на харчову плівку і формую ковбаску. Гарненько загортаю його в плівку і прибираю в холодильник на 3-4 години для застигання. Після застигання посипаю ковбаску цукровою пудрою. Вона вийшла щільною, супершоколадной, з хрустким печивом і горішками. А який десерт ви любили найбільше в дитинстві?