Сметанний торт Пінчер з кремом і горіхами

Як зробити смачний Сметанний торт Пінчер з кремом і горіхами рецепт простий.

Інгредієнти

Для бісквіта:
🥚яйця – 5шт
🥄цукор – 300гр
🍚борошно – 250гр
🥄какао – 3ст.л
🧈злив.масло – 50гр
🥄розпушувач – 1ч.л.
🥛сметана – 200гр

Для крему:
🥛вершки 33% – 300мл
🥛сметана 20% – 4ст.л
🥛цукрова пудра – 80гр

Додатково:
🥜волоські горіхи
🍫шоколад 50гр + 🥛вершки 15мл

Сметанний торт Пінчер з кремом і горіхами покроковий рецепт

1. Готуємо бісквіт. Яйця збиваємо з цукром до пишної маси, додаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо. Поступово всипаємо просіяне борошно і какао. У сметану додаємо розпушувач, додаємо це в масу з борошном. Все перемішуємо. Вливаємо в форму, типу противеня, застелену пергаментом.

2. Випікаємо при 180С хвилин 25-30. Перевіряємо готовність зубочисткою. Готуємо крем. Збиваємо вершки трохи, потім додаємо сметану і цукрову пудру. Збиваємо до однородности.

3. Збираємо тортик. Бісквіт розрізаємо на квадратики, кожен квадратик занурюємо в крем і збираємо в гору, в шари додаємо горішки, зверху трохи вирівнюємо і поливаємо розтопленим з вершками, шоколадом, прикрашаємо орешками.

Відео рецепт 👇