Шоколадно ромові цукерки трюфелі

Шоколадно ромові цукерки трюфелі рецепт простий.

Інгредієнти

(на приблизно 40 штук):
180 г вершкового масла
180 г шоколаду
3 яйця
60 г коричневого цукру
Ванільний цукор
Щіпка солі
90 г гладкою борошна
80-90 мл рому

Шоколадно ромові цукерки трюфелі покроковий рецепт

1. Вистеліть деко розміром 30 × 40 см папером для випічки і розігрійте духовку до 180 ° C. Розтопіть масло і шоколад і додайте по одному яйця, потім додайте цукор, ванільний цукор і сіль. Додати борошно, обережно помішуючи. Випікати близько 20 минут.
2. Дати бісквіту охолонути. Якщо краї занадто затверділи, видаліть їх і розкришите бісквіт в миску. Додайте ром і перемішайте до отримання щільної смеси.
3. Сформуйте з суміші кульки, обваляйте їх в кокосовій стружці або цукрі або покривайте шоколадом і приберіть в холодильник на кілька годин. Подавати холодними або кімнатної температури (я віддаю перевагу трохи холодними).