Меренговый рулет з крем-чізом і мандариновим курдом

Меренговый рулет один з найкращих десертів на новорічний стіл!👌💣😋 Готуємо Меренговый рулет з крем-чізом і мандариновим курдом рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Мандариновий курд:
✅Мандарини-300 г(очищених)
✅Цукор-30 г
✅Жовтки-2 шт.
✅Кукурудзяний крохмаль-20 г

Меренга:
✅210 г білків (7 шт.)
✅Цукрова пудра-220 г
✅Лимонна кислота-1/4 ч. л.
✅Крохмаль кукурудзяний-3 ст. л.

Крем:
✅ Вершково сирний сир-300 г
✅Вершки 33%-150 р
✅Цукрова пудра-3 ст. л.

Меренговый рулет з крем-чізом і мандариновим курдом покроковий рецепт

1. Мандарини пробити блендером. Додати цукор, крохмаль, жовтки. Перемішати і довести до кипіння. Процідити через металеве сито. Остудити і прибрати в холодильник. Для меренги в білки додати дрібку солі і збивати до перших пухирців. Потім поступово додати цукрову пудру. В середині збивання додати лимонну кислоту.

2. Збивати до міцних піків. В кінці додати кукурудзяний крохмаль і перемішати 1 хвилину. Меренгу перекласти на деко застелений пергаментним папером. За бажанням можна присипати мигдальними пластівцями. Випікати при температурі 160° приблизно 25 хв. Остудити і перевернути на чистий аркуш пергамента.

3. Для крему з’єднати вершково сирний сир, цукрову пудру і вершки. Збити до густого гладкого крему. На меренгу нанести мандариновий курд і залишити на 10 хвилин. Зверху розподілити крем. Трохи крему залишити для украшения.

4. З допомогою паперу згорнути в рулет і прибрати в холодильник на 1 ч. Прикрасити як підкаже вам ваша фантазія!

Відео рецепт 👇