Крем рафаелло для торта зі згущеного молока і кокосової стружки

Всіх вітаю, друзі! Ну, що ж сезон у нас в самому розпалі.. вчимося, готуємося до Нового року 🎅🌲 Приголомшливий, ніжний, надзвичайно смачний!!! Як зробити Крем рафаелло для торта зі згущеного молока і кокосової стружки рецепт простий.

Інгредієнти

Кокосова стружка 60гр
Згущене молоко 380 гр
Вершкове масло 180г
Білий шоколад 180 гр

Крем рафаелло для торта зі згущеного молока і кокосової стружки покроковий рецепт

1. Вершкове масло збити до білого. Шоколад розтопити, остудити і змішати з маслом. Потім додати згущене молоко. Потім в крем всипати кокосову стружку і добре перемeшать.
2. Готовий крем Рафаелло перекласти в скляну банку і прибрати в холодильник мінімум на 3-4 години (краще на ніч). На ранок у вас буде готовий до вживання крем Рaфаэлло.
3. Такий крем чудово поєднується зі свіжим білим хлібом, гарячою кавою або чаєм. Можна використовувати для тортів, тістечок та інших десертов.