Шоколадний чізкейк Сан-Себастьян з какао

Як зробити смачний ніжний Шоколадний чізкейк Сан-Себастьян з какао простий рецепт. Класичний чізкейк Сан-Себастьяна став моїм улюбленим. І я не змогла залишити без уваги другу класику – шоколад 🍫 вже дуже мені було цікаво спробувати його. Ніжна, кремова текстура 🤤 За смаком, як шоколадний пломбір при цьому він з легкою приємною солодкістю 🍦 Якщо ви фанат шоколаду, обов’язково приготуйте. Взагалі вважаю, що я розумниця і у мене всі рецепти хороші, от)))

Інгредієнти

На чізкейк 20 см в діаметрі:
Сирний сир – 500 гр
Цукор – 100 гр
Яйця С0 – 3 шт
Вершки 33-35% – 350 гр
Крохмаль – 15 гр
Какао – 35 гр

Шоколадний чізкейк Сан-Себастьян з какао покроковий рецепт

1. Змішати сирний сир кімнатної температури з цукром. Робіть саме в цій послідовності, щоб не було грудочок. Додайте яйця і ще раз перемішати. Влити вершки з розведеними в них крохмалем і какао і до однорідної маси, віночком перемешать.
2. Роз’ємну форму застелити пергаментом дно і боки і вилити всю масу. Злегка можна розрівняти зверху. У розігріту духовку до 190 градусів поставити чізкейк на 25 хвилин. Потім підвищити до 230 градусів і пекти ще 10 минут.
3. Дістати чізкейк, він повинен добре колихатися в центрі. Залишити остигати при кімнатній температурі, потім прибрати в холодильник на 6-7 часов.

4. Дістати з форми, зняти пергамент, нарізати порційно наш чізкейк і з’їсти половину без докорів сумління, тому що, якщо смачно – значить в красу піде все.