Я шалено люблю рулети: по-перше, вони прості у приготуванні, по-друге, чудові на смак! Як зробити Бісквітний рулет з кремом домашній рецепт простий. Можу з 100% упевненістю заявити, що ніхто не здогадається, що в цьому рулеті немає цукру і пшеничного борошна 😍
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр: 284 / 7/24/10
⠀
Для рулету:
Яйця С0 3 шт
Молоко 1,5% 60 гр
Рослинно масло-10г
Рисове борошно ц/з 20 гр
Кукурудзяний крохмаль 20 гр
Мигдальна борошно 20 гр
Розпушувач 5 гр
Подслатитель (prebiosweet) 10-15 гр
⠀
Для начинки джем без цукру, 150 гр
⠀
Крем:
Сирний сир 200 гр
Вершки 33% 220 гр
Подсластитесь (prebiosweet) 7-10 гр
Бісквітний рулет з кремом домашній покроковий рецепт
1. Яйця розділити на білки і жовтки. Білки до м’яких піків. До жовтків додати молоко, масло, просіяти всі сухі інгредієнти. Акуратно ввести збиті белки.
2. Деко застелити пергаментом і вилити тісто. Випікати близько 15-20 хвилин при 170 гр. Готовий бісквіт зняти з дека, разом з пергаментом, ще гарячим, загорнути в рулет і охладить.
3. Остиглий корж змастіть ягідним джемом, зверху кремом і щільно скрутити в рулет. Приберіть в харчовій плівці в холодильник на кілька часов.
4. Насолоджуємося!
Відео рецепт 👇