Бісквітний рулет з кремом домашній

Я шалено люблю рулети: по-перше, вони прості у приготуванні, по-друге, чудові на смак! Як зробити Бісквітний рулет з кремом домашній рецепт простий. Можу з 100% упевненістю заявити, що ніхто не здогадається, що в цьому рулеті немає цукру і пшеничного борошна 😍

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр: 284 / 7/24/10

Для рулету:
Яйця С0 3 шт
Молоко 1,5% 60 гр
Рослинно масло-10г
Рисове борошно ц/з 20 гр
Кукурудзяний крохмаль 20 гр
Мигдальна борошно 20 гр
Розпушувач 5 гр
Подслатитель (prebiosweet) 10-15 гр

Для начинки джем без цукру, 150 гр

Крем:
Сирний сир 200 гр
Вершки 33% 220 гр
Подсластитесь (prebiosweet) 7-10 гр

Бісквітний рулет з кремом домашній покроковий рецепт

1. Яйця розділити на білки і жовтки. Білки до м’яких піків. До жовтків додати молоко, масло, просіяти всі сухі інгредієнти. Акуратно ввести збиті белки.

2. Деко застелити пергаментом і вилити тісто. Випікати близько 15-20 хвилин при 170 гр. Готовий бісквіт зняти з дека, разом з пергаментом, ще гарячим, загорнути в рулет і охладить.

3. Остиглий корж змастіть ягідним джемом, зверху кремом і щільно скрутити в рулет. Приберіть в харчовій плівці в холодильник на кілька часов.

4. Насолоджуємося!

Відео рецепт 👇