Бісквітний рулет двоколірний на Новий Рік

Як смачно зробити Бісквітний рулет двоколірний на Новий Рік простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт цього новорічного рулету настільки простий, що приготує навіть дитина. Яскравий, барвистий і дуже смачний. Просто прикраса новорічного столу

Інгредієнти

Яйце 4 шт
Цукор 170 гр
Борошно 200 гр
Розпушувач 1 год л
Ванільний цукор 1 год л
Харчовий барвник (червоний, зелений)

Для крему:
Вершки 33% 200 мл
Сирний сир 70 гр
Цукрова пудра 70 гр

Бісквітний рулет двоколірний на Новий Рік покроковий рецепт

1. Для бісквіта білки збити з цукром до білого. Додаємо жовтки і збиваємо. У борошно додати розпушувач і просеить в тісто. Відразу додаємо ванільний сахар.

2. Перемішати лопаткою і розділити тісто на дві рівні частини. Додаємо червоний і зелений барвники. З допомогою мішка викладаємо на папір для запікання. Випікаємо на 180 градусах 15-20 хвилин. Готовий бісквіт відразу скачати в рулет.

3. Для крему збити до стійких піків цукрову пудру, сирний сир і вершки. Остиглий рулет змастити кремом. Прикрашаємо за бажанням тим що є. Я прикрасила кремом, сушеною вишнею, кокосовою стружкою і розмарином.

Відео рецепт 👇