Гарбузовий чізкейк з рікотти

Як смачно зробити Гарбузовий чізкейк з рікотти простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Цим рецептом ви здивуєте не тільки себе, але і своїх близьких. Ніхто навіть не здогадається, що чізкейк з гарбуза! А який він ніжний і тане в роті!! 😋

Інгредієнти

Для коржа:
🔸Яйце – 2шт
🔸Рікотта – 70г (або інший сирний сир)
🔸Вершкове масло 82,5% – 30г
🔸 Кокосова борошно – 20г
🔸 Розпушувач – 1/4 ч. ложки
🔸 Підсолоджувач – 2ст.ложки (у мене суміш эртрита і стевії)

Для начинки:
🔸 Запечена гарбуз – 800г
🔸Рікотта – 300г
🔸Вершки жирні – 100мл
🔸Ванілін
🔸 Підсолоджувач – 3ст.ложки
🔸Желатин – 20г

Орієнтовний КБЖУ на 100г – 115 / 5 / 8 / 3

Гарбузовий чізкейк з рікотти покроковий рецепт

1. Першим ділом чистимо і ріжемо гарбуз. Накриваємо деко фольгою і відправляємо в попередньо розігріту до 180° духовку на 1 год. Даємо повністю охолонути. Змішати всі інгредієнти для основи, добре перемішати, щоб не було комочков.

2. Перелити тісто в зручну форму і відправити в заздалегідь розігріту до 180° духовку на 15 хвилин. Желатин замочити в вершках, дати йому набрякнути. Потім розчинити на плиті або в микроволновке.

3. До запеченої гарбуза додати Рікотта, розчинений желатин, ванілін і підсолоджувач. Добре пробити блендером до гладкого, однорідного состояния.

4. Перелити гарбузову масу на основу і відправити в холодильник мінімум на 5 годин для повного застывания.

Відео рецепт 👇