Шоколадний торт без борошна Трюфель

Як зробити Шоколадний торт без борошна Трюфель рецепт простий. Ось, мабуть, все, що потрібно знати про знаменитий Трюфель Єви 🔥 Перепощенный на всіх можливих кулінарних сайтах, авторства французької академії Le Cordon Bleu.

Інгредієнти

9 яєць С0
цукор: 110 гр
Вершкове масло 82% : 180 гр
Шоколад Гіркий ( перемога смаку ) :450 гр
Лимонний сік : 1/2 год ложки
Какао для подачі
Вершкове масло + какао для форми.

Шоколадний торт без борошна Трюфель покроковий рецепт

1. Відокремити білки від жовтків, збити жовтки з 1 / 2 ч цукру до пишної світлої маси. Збити білки з цукром і лимонним соком до м’яких піків. Розтопити шоколад і масло, перемішати і остудити. Змішати шоколадну і жовткову маси. Акуратно спатулой вмішати частинами збиті белки.
2. Роз’ємну форму або висока кільце (затягнути фольгою) 18-22 см змастити маслом і присипати какао. Викласти масу, злегка выстучать і запекти при 150 гр рівно 35 хвилин. Торт схопиться по краю, ближче до центру буде рідкий. Повністю остудити і у формі прибрати в холодильник на 12 часов.

3. Пройтися чистим гарячим ножем по краю форми і акуратно зняти її. Присипати торт какао, прикрасити за бажанням. Нарізати чистим гарячим ножем (нагрійте під водою і витріть насухо).

Відео рецепт 👇