Сирні штоллени з апельсином

Як зробити Сирні штоллени з апельсином рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Суміш будь-яких сухофруктів 500 гр, замочити в коньяку, або в апельсиновому соку або у воді з медом мінімум на 12 годин
Горіхи за смаком 100 гр

Тісто:
Всі продукти кімнатної температури
-масло 82,5 250 гр
-цукор 200 гр
-яйце с1 2 шт
-сир 9% в брикетах 250 гр (не зернистий)
-апельсин 1 шт
-борошно 600 гр
-розпушувач 12 гр
-сіль 3 г

-масло вершкове 80-100 гр
-цукрова пудра

Сирні штоллени з апельсином покроковий рецепт

1. В чаші міксера збити масло, сир і цукор. Додати яйця, збити. У тісто вводимо сухофрукти (попередньо відкинути на друшляк), горіхи, цедру і сік апельсина, вимішуємо. Додаємо борошно, розпушувач і сіль, вымешиваем.

2. Формуємо 4 буханочки по 500 гр на папері для випічки. Випікаємо при 180 40-50 хв до сухої шпажки Через 15 хв від початку випічки-накрийте штоллени пергаментом.

3. Остудіть 40-50 хв, просочіть маслом, присипте цукровою пудрою. Повністю остиглі штоллени загорніть у фольгу та папір для випічки, зберігайте в прохолодному місці 5-7 дней.

Відео рецепт 👇