Пиріг Галета з персиками, лохиною і горіхами

Доброго ранку))) поспішаємо насолодитися всіма дарами, що минає, на жаль, літа. Галета – самий швидкий, простий і смачний варіант) сьогодні, на розсипчастою пісочному тісті з додаванням фундука, солодкими персиками і лохиною. Як приготувати смачний Пиріг Галета з персиками, лохиною і горіхами рецепт простий. З спецій на цей раз взяла мускатний горіх, думаю, кориця або кардамон теж будуть доречними, а також цедра лимона або лайма, все на Ваш смак. Печіть, пробуйте, пригощайте))) а я на «боротьбу» з помідорами, в планах кетчуп і варення)

Інгредієнти

На галету 20-22 см
170 гр пшеничного борошна в/с
35 гр обсмаженого фундука
105 гр холодного вершкового масла
40 гр цукрової пудри
1/4 чл солі
20 гр кукурудзяного крохмалю
1 яйце

Для начинки
5 персиків
100 гр лохини
1/2 чл мускатного горіха
2 стл цукру
1 стл крохмалю

Пиріг Галета з персиками, лохиною і горіхами покроковий рецепт

1. Фундук розмолоти в дрібну крихту, змішати з борошном, крохмалем, сіллю і цукровою пудрою. Додати масло шматочками і розтерти в крихту. Вбити яйце і швидко замісити тісто. Загорнути в плівку і прибрати в холодильник мінімум на 1 годину ( я залишила на ніч).
2. Охолоджене тісто розкачати в коло, присипати 1 стл крохмалю. Персики помити, видалити кісточки, порізати дольками. Викласти на тісто, відступаючи від краю приблизно 7 см, додати лохину, посипати цукром і мускатним орехом.
3. Загорнути краї і прибрати в морозилку на 15 хв. Розігріти духовку до 200 гр. Випікати галету 35-40 хв. Дати повністю охолонути , після чого порізати на шматки. Приємного апетиту)))