Сирна паска з рисовим борошном і сухофруктами

Сирна паска з рисовим борошном і сухофруктами рецепт простий.

Інгредієнти

КБЖУ на 100гр з сухофруктами: 183/13/7/16
КБЖУ на 100гр без сухофруктів: 177/13/8/13

Сир 5% – 500гр
Яйце – 2шт (100гр)
Вершкове масло – 30г (63%)
Рисове борошно – 110гр
Чорнослив – 30г
Курага – 30г
Розпушувач – 1ч.л.
Підсолоджувач
Ванілін

Сирна паска з рисовим борошном і сухофруктами покроковий рецепт

1. Чорнослив і курагу заливаємо окропом, залишаємо на 10-15 хвилин, після дістаємо і просушуємо паперовим рушником, ріжемо на невеликі кубики. Сир змішуємо з яйцями, розтопленим вершковим маслом, пробиваємо блендером.
2. Додаємо просіяне борошно, розпушувач, ванілін, підсолоджувач, сухофрукти. Тісто виходить густим, так і повинно бути. Розкладаємо тісто по формах (якщо необхідно, змастіть їх маслом).
3. Раджу багато не накладати, інакше не пропечеться. Краще зробити кілька маленьких пасок. Відправляємо в розігріту до 180° духовку на 40-50 хвилин. Перевіряйте постійно зубочисткою. Остиглі паски покриваємо глазурью.