Морквяний рулет з грушею і кремом

Як приготувати смачний Морквяний рулет з грушею і кремом рецепт простий.

Інгредієнти

яйця – 180 гр (3 шт)
цукор – 170 г
терта сира морква – 170 р
борошно – 80г
крохмаль кукурудз-20 р
розпушувач – 8 р
кориця, імбир, мускатний горіх
Ванільний цукор

Карамелізовані груші і крем
Груші конференція – 3 шт.
Журавлина сушена-3 ст. л
Вершкове масло – 30 г
Цукор – 1 ст. л (можна взяти коричневий)

Крем
Сир вершковий – 350 р
Вершки (33-35%) – 100 г
Білий шоколад – 120 р
Ванільна паста – 2 м (можна без неї)

Морквяний рулет з грушею і кремом покроковий рецепт

1. Яйця з цукром збити в пишну піну, додати моркву і об’єднати. Попередньо просіяти, окремо змішати сухі інгредієнти з’єднати з отриманою масою. Збити міксером до отримання однорідного тіста. Деко застелити пергаментом, розподілити на ньому тісто і випікати в розігрітій до 180°С духовці приблизно 20 хвилин. Готовність можна перевірити дерев’яною шпажкою. На рушник покласти новий пергамент,перевернути на нього готовий корж і акуратно зняти пергамент, на якому він випікався. Рушник разом з рулетом і пергаментом згорнути валиком і остудить.
2. Карамелізовані груші і крем.
Груші вимити, очистити від шкірки і нарізати кубиками. Розтопити вершкове масло в сковороді, всипати цукор, журавлину і шматочки груші. помішуючи, обсмажити всі 3 – 5 хвилин на середньому вогні до отримання золотистого цвета.

3. Крем.
Вершки довести майже до кипіння, залити ними шоколад, ввести ванільну пасту і пробити блендером до однорідності. Охолодити. Якщо любите крем щільніше , то можна разом з ванільною пастою ввести 2 гр розпущеного желатину ( сила 180 блюм). Сир почати збивати на мінімальних оборотах міксера і частинами ввести ганаш. Отриману масу збити до об’єднання і пишності. Поставити в холодильник на 1 -2 години для стабілізації. Остиглий рулет розгорнути, розподілити крем, викласти грушу, загорнути і прибрати в холодильник на 2 години. Прикрасити за вашим бажанням 😊 Приємного чаювання 🥰