Полуничний чізкейк у рулетах

Полуничний чізкейк у рулетах простий рецепт. (Ніяк не могла придумати.. як краще назвати 🤔 ви б яку назву для торта придумали?☺️) Зараз в саду стільки справ завжди, що тільки начебто ранок почався, а вже вечір ☺️ (але галету і пиріг з 🍓 я вже приготувала).

Інгредієнти

Для обрамлення використовувати будь-бісквітний рулет
(Можна приготувати самостійно або купити готовий)

Для чізкейку:
сир сирний 450 р
вершки 33-35% 250 р
Білий шоколад 100 г
Цукор 70 г
Ванільний цукор-10г
желатин (200б) 15 г (якщо швидкорозчинний, то вода не потрібна, відразу додаємо в ягідне пюре)
вода 50 мл
Полуничне пюре 200г
Барвник (за бажанням)

Полуничний чізкейк у рулетах покроковий рецепт

1. Залити желатин водою і залишити набрякнути на 10-15 хвилин. Полуничне пюре і цукор прогріти до розчинення цукру (можна додати барвник), зняти з вогню, вмішати желатин, охолодити. Шоколад залити гарячими вершками (50 мл), залишити на хвилину, перемішати до повного розчинення шоколада.
2. Якщо якась частина шоколаду не розчинилася, то можна поставити миску в мікрохвильову піч на 10-15 секунд або нагріти на водяній бані. З’єднати сир і вершки, до однорідності, додати шоколад (не гарячий! )
3. Додати пюре з желатином, краще через сито. Збірка десерту: Рулет нарізати скибочками товщиною 5-7 мм Миску округлої форми застелити харчовою плівкою, викласти шар з рулетів з усієї внутрішньої частини миски.
4. Зверху вилити сирну масу, покласти на сирний шар рівний шар рулетиків або крихту бісквіта або просто тонкий бісквіт, закрити плівкою і прибрати на ніч у холодильник.

5. Прибрати плівку, перевернути миску на плоску тарілку, зняти миску, акуратно видалити пленку.