Яблучний пиріг з карамеллю і горіхами в духовці

Яблучний пиріг з карамеллю і горіхами в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто:
яйця – 2шт
цукор – 100г
мед – 2ст.л
сода – 1 год.л
кефір – 110г
борошна – 170г
горіхи – 30г (волоські)

Яблука з карамеллю:
яблука – 2шт
цукор – 100г
вода – 30мл
лимонний сік – 1ч.л

Яблучний пиріг з карамеллю і горіхами в духовці покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром до піни. Додаємо мед, соду, кефір і збиваємо до розчинення меду. Просіваємо борошно, додаємо подрібнені горіхи і перемешиваем.

2. В сотейник, додаємо цукор, воду і лимонний сік. Ставимо на середній вогонь, чекаємо поки почне пузиритися і колір стане світло-коричневий. Прибираємо з вогню і чекаємо хвилину, щоб карамель «дійшла».

3. Викладаємо скибочки яблук і заливаємо цукрових карамеллю. Зверху тісто. Випікати при температурі 180 градусів 30-40 минут.

Відео рецепт 👇