Шоколадний торт Наполеон з кремом зі згущеного молока і маскарпоне

Як зробити смачну домашню Шоколадний торт Наполеон з кремом зі згущеного молока і маскарпоне рецепт простий.

Інгредієнти

Борошно-330гр.
Какао-50гр.
Яйце-1шт.
холодне Масло вершкове-200гр.
Сметана 20%-150гр.

Крем:
Маскарпоне-250гр.
Варена згущене молоко-1 банка.
Біла згущене молоко-1 банка.
будь-які Горіхи: підсмажити на сухій сковороді, для обсипання.

Шоколадний торт Наполеон з кремом зі згущеного молока і маскарпоне покроковий рецепт

1. Холодне масло, борошно і какао частинами подрібнити у блендері до утворення крихти. Яйце змішати зі сметаною, всипати крихту, добре замісити тісто. Відправити в холодильник на 20мин.
2. Крем: обидві згущеного молока і маскарпоне збити (все має бути кімнатної температури. Крем охолодити в холодильнику. Тісто розділити на 8 частин. Кожен шматок розкотити між двох пергаментов.
3. Верхній Пергамент прибрати, вирізати потрібний діаметр коржа (приблизно 26) обрізки залишити (підуть на обсипання) Запікати в духовці 180 ° 5хв. максимум. Остиглі коржы змастити кремом. Обрізки і горіхи подрібнити у блендері. Прикрасити торт.