Простий гарбузовий пиріг в духовці

Як смачно зробити Простий гарбузовий пиріг в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✔️Гарбуз Хоккайдо – 800 р.
✔️Цукор пісок – 1,5 ст.
✔️Борошно пшеничне – 1,5 склянки
✔️Манна крупа – 1,5 ст.
✔️Вершкове масло – 50 р.

Простий гарбузовий пиріг в духовці покроковий рецепт

1. Гарбуз чистимо і натираємо на крупній тертці, додаємо до неї 1/4 цукру, залишаємо на 30 хвилин, поки гарбуз не пустить сік 🎃. Змішуємо всі сухі інгредієнти в окремій ємності 🍚.
2. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом. На нижній шар викладаємо 1/5 нашої сухої суміші, далі викладаємо 1/4 частина нашої гарбуза, і так по черзі, верхній шар повинен вийде з суміші манки з борошном і сахаром.
3. Зверху натираємо вершкове масло🧈. 🥧Ставимо наш пиріг в розігріту духовку при 180⁰ на 40 хвилин⏰️. Приємного апетиту!