Желе з гарбуза, апельсина та желатину

Як же це смачно!!! Це просто казка! Обов’язково приготуйте! Гарбузовий десерт з желатином вийшов дуже ніжним, просто тане в роті.. і запашний, з ноткою апельсина. Його також можна додавати до каш, йогурту, сиру.. Як зробити Желе з гарбуза, апельсина і желатину рецепт простий.
І до того ж він дуже корисний. 📝Дивіться самі: желатин у складі складається повністю з білка, немає вуглеводів і мало калорій, містить амінокислоту гліцин, багатий кальцієм, магнієм і фосфором👍🏻 📌Зберігайте швидше цей дієтичний рецепт і діліться з подружками!

Інгредієнти

Гарбуз – 600г
Апельсин – 1шт
Сироп топінамбура або мед – 30г
Желатин – 20г (дивіться інструкцію на упаковці!)
Вода – 200г

Желе з гарбуза, апельсина і желатину покроковий рецепт

1. Желатин розвести у воді і довести до кипіння, але НЕ КИП’ЯТИТИ! Якщо хочете, щоб десерт був густішим і твердим, то додавайте желатину 30г. Прибрати з огня.
2. Гарбуз очистити і нарізати. Натерти цедру апельсина і вичавити з нього сік. Вилити в каструлю сік, додати гарбуз і цедру. Відварити до готовності. Зайву рідину слить.

3. Додати сироп, желатин і пробити блендером. Вилити суміш у застелену харчовою плівкою форму і залишити в холодильнику до застигання. Готово!