Пишний шоколадний бісквіт на кефірі для торта

Щоб було все шоколадно!!!😂❤️ сьогодні без лірики і прелюдій 😅 тобто без вступної, музичної частини! ))) Як зробити Пишний шоколадний бісквіт на кефірі для торта рецепт простий. Готувати будемо бомбічний шоколадний бісквіт! Дуже, дуже крихкий бісквіт. Смачний❤️

Інгредієнти

Борошно – 150
Какао жадав – 45
Сода – 4
Розпушувач -5
Кефір -100
Сода – 4
Масло вершкове – 150
Цукор – 140
яйце – 100

Пишний шоколадний бісквіт на кефірі для торта покроковий рецепт

1. Масло збиваємо з цукром. Додаємо по одному яйця, як одне повністю з’єдналося з масою, додаємо друге. Додаємо В кефір 4 гр соди. Сухі( борошно, какао, соду друга частина (4 гр) і розпушувач перемішаємо. Вже не пишу игридиенты кімнатної температури. Масло дістати з холодильника за 30-50 минут.
2. Замішуємо бісквіт. Чергуючи сухі з рідким, так і в кілька прийомів . У маслянич суміш додаємо борошно, перемішалося кефір і так повторити кілька разів. Не місіть довго! Потрібно тільки обледенить всі інгредієнти, а не збити. Тісто виходить, як кекс, не чекайте , що воно буде рідке!!! Це норм. 👌 Розлити в 2 кільця (19 діаметр у мене) Випікати 180, до сухої зубочистки.
3. Помилки. Влили всі яйця! Буде твердий бісквіт. Затягнутий. Добре збийте масло з цукром (хочете замініть на пудру), але не перебивайте. Пишна, аерована маса. Замісити можна в міксері)! Вийде 2 коржа. Ми прорізаємо навпіл і робимо з 4 коржів торт. Який крем – взагалі найпростіше це згущене молоко (в банках темна) змішайте зі збитими вершками і прослаивайте! Коржі дуже ніжні, акуратно 😅