Сыроедческий пиріг Авокадо Лайм

Як зробити смачний Сыроедческий пиріг Авокадо Лайм тарт простий рецепт.

Інгредієнти

Чашка = 240 мл

ОСНОВА
1/2 чашки кокосової стружки
1 чашка нарізаних горіхів пекан або волоських
12 фініків Меджул
1-2 ч. л. цедри лайма/лимона
Щіпка солі


НАЧИНКА:
4 стиглих авокадо
1/2 склянки свіжовичавленого соку лайма
1/2 склянки кокосового нектару або іншого сиропу
2 ст. л. кокосового масла
2 ч. л. цедри лайма/лимона

Сыроедческий пиріг Авокадо Лайм покроковий рецепт

1. Подрібніть всі інгредієнти для основи в блендері 🌪 Поки фініки не перетворяться в липку пасту. Вийміть суміш з блендера і рівномірно утрамбуйте її у форму. Помістіть в морозильну камеру, поки будете готувати начинку: ⠀ ⠀

2. Для начинки: Змішайте інгредієнти для начинки в блендері до кремоподібної консистенції. Вилийте начинку на основу і розрівняйте ложкою. ⠀ ⠀

3. Відправте тарт в морозильну камеру, принаймні, на 2 години, але можна і на ніч. Дістаньте з морозильної камери, дайте постояти 10-15 хвилин, наріжте скибочками і подавайте до столу.

4. Чим довше він буде стояти, тим начинка стане м’якше. Зберігайте залишки в морозильній камере.

Відео рецепт 👇