Зефір Полуниця Мандарин Кориця

Рецепт зефіру Полуниця Мандарин Кориця. Ще більше рецептів ви можете знайти на нашому сайті.

Інгредієнти

У сотейник
150гр полуниці
100гр соку мандарина
200гр цукру
9g агару
50гр інвертного сиропу
Цедра 3х мандаринів
Щіпка кориці

В діжу:
70гр білка
70гр цукру

Зефір Полуниця Мандарин Кориця покроковий рецепт

1. Полуницю розморозити і пробити блендером разом з соком. Зняти Цедру на дрібній тертці. У сотейник з товстим дном викладаємо всі необхідні інгредієнти і варимо сироп 4 хвилини з моменту закипання. Паралельно ставимо збивати меренгу до щільного пика.
2. Вливаємо гарячий сироп в білкову масу тонкою цівкою і збиваємо зефірну масу ще 3 хвилини, якщо у вас не дуже потужний міксер і 1,5 хвилини, якщо у вас потужний миксер.
3. Перекладаємо масу в заздалегідь приготовлений кондитерський мішок з вашої улюбленої насадкою і відсаджуємо красиві зефірки. Через 12 годин склеюємо половинки між собою і обвалюємо в цукровій пудрі. Зберігаємо зефір в герметичному контейнері при кімнатній температуре.