мигдальні Тістечка батончики

Як зробити смачні Тістечка мигдальні батончики рецепт. Десерт який точно потрапить в мою скарбничку самих-самих смачних!😃Пишу вам рецепт, а самій так захотілося повторити🤤, по приїзду так і зроблю! Основа цього десерту пісочна крихта і крем на основі вареної згущенки! Дізналися рецепт?😄 Так-так, це той самий мурашник, тільки трохи доповнила рецепт мигдальними горішками і білим шоколадом! І вийшла просто бомба!👌Це неймовірно смачно! До повтору обов’язковий!😉

Інгредієнти

Для тесту:
220 гр. пшеничного борошна
60 гр. мигдальної муки (у мене перемелені горішки)
80 гр. цукрової пудри
150 гр. вершкового масла
1 яйце

Для крему:
80 гр. вершкового масла
200 гр. вареної згущенки

Для глазурі:
150 гр. білого шоколаду
Горішки/мигдальні пелюстки

мигдальні Тістечка батончики покроковий рецепт

1. Готуємо тісто. Змішуємо всі сухі інгредієнти, додаємо до них порізане шматочками вершкове масло і рукою розтираємо в крихту. Далі додаємо яйце і замішуємо тісто. Збираємо тісто в кулю, накриваємо харчовою плівкою і ставимо в морозильник на 1-1,5 години. Охолоджене тісто натираємо на тертці, розподіляємо по противеню, покритим пергаментом.
2. Випікаємо при температурі 160 градусів близько 25-30 хвилин до легкого золотистого кольору. Готуємо крем. Для нього я заздалегідь відварила згущене молоко. З’єднуємо варене згущене молоко і масло, я змішувала їх за допомогою міксера. Потім крихту змішуємо з кремом.
3. З отриманої суміші формуємо батончики, можна зробити будь-якої форми, як вам подобається, навіть у вигляді круглих намистин. Тепер треба їм добре застигнути в холодильнику, на це може знадобитися близько 2-3 часов.
4. Білий шоколад розтоплюємо, або на водяній бані або в мікрохвильовці невеликими імпульсами за 5 сек. Застиглі батончики покриваємо білим шоколадом або прикрашаємо зверху горішками або мигдальними лепестками.
5. Даємо шоколаду застигнути, для цього знову можна прибрати їх хвилин на 15-20 в холодильник. Приємного апетиту!