малиновий Торт тірамісу

Як зробити смачний Торт малиновий рецепт тірамісу простий – ніжне ласощі, одна з варіацій відомого десерту😍 Дивіться відео в каруселі, який він м’який, кремовий😍

Інгредієнти

для тірамісу (на фото у мене половина порції):
500г маскарпоне
300г вершків 20-35%
100г цукрової пудри
200г печива савоярді (бісквітне печиво)
200г малини для прикраси за бажанням

Соус:
125г води
250г малини (можна замороженої)
60г цукру

малиновий Торт тірамісу покроковий рецепт

1. Для соусу в невеликому сотейнику змішати воду, цукор і малину. Довести до кипіння, потримати на вогні 2 хвилини, розчавити малину товкачиком. Процідити через сито, залишити для охолодження. Збити вершки, пудру і маскарпоне до однорідності. Довго не збивати, щоб не отсеклась сироватка. З 20% вершками крем буде густіше, з 33% – гуще.

2. Приготувати форму, салатник, глибоке блюдо. Вмочити в малиновий соус паличку савоярді протягом 10-15 секунд, щоб добре просочилася, і викласти на блюдо в один шар, заповнивши весь простір. Зверху викласти половину крему (якщо у вас вузька форма, то 1/3 крему, вийде більше шарів).

3. Крем рівномірно розподілити, я користувалася кондитерським мішком. Потім викласти другий шар печива савоярді, також, рясно змочивши їх малиновим соусом. Можна у проміжки додати малину, як у мене. Зверху закрити другою частиною крему. Відправити в холодильник мінімум на 4 години. Перед подачею рясно посипати какао через сито і прикрасити ягодами.