Шоколадний Рулет Нутелла

Шоколадний Рулет Нутелла простий рецепт.

Інгредієнти

Інгредієнти для тіста:
Яйце 5 шт
Цукор 200 р
Молоко 100 мл
100г Масло вершкове (розтоплене )
Борошно 150 г
Крохмаль кукурудзяний 2 ст. л
Какао 2 ст. л
Розпушувач 10 г (у мене з шафраном, тому жовтого кольору)

Для крему:
120 мл Вершки (33%)
Сирний сир 120 г
Цукрова пудра-120 г
Ванілін
Нутелла 5-6 ст. л
Темний шоколад 🍫 ( 1 плитка)

Шоколадний Рулет Нутелла покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром, додаємо молоко, масло. На борошно додаємо крохмаль, какао, розпушувач, добре перемішати і поступово додаємо на масу. Відправляємо в духовку при 180°С 15 минут.
2. Готовий бісквіт перевернемо на вологий рушник, закручуємо і даємо охолонути. Далі розгортаємо, змащуємо спочатку нутеллу, потім крем і заново закручиваем.
3. В кондитерський мішок кладемо шоколад, відправляємо або в мікрохвильовку, або на водяну баню розтопитися і робимо візерунки як на відео. Готовий рулет відправляємо в холодильник на 4 години, краще