Морквяні тістечка Кролики з апельсиновим конфі

Сьогодні приготуємо морквяні муссовые тістечка з апельсиновим конфі! Морквяні тістечка Кролики з апельсиновим конфі рецепт простий.

Інгредієнти

на 6 шт

Морквяний бісквіт:
Яйце 1 шт
Цукор 35 р
Морква 40 р
Рослинне масло 15 г
Борошно 30 г
Разрыхлиель 1/3 ч. л
Кориця/імбир сушений ¼ ч. л
Горіхи 15 р

Конфі:
Апельсинове пюре 200 г
Цукор 25 г +-
Желатин-4 г (220 Bl)
Вода 20 р
Пектин 3 р

Мус:
Желатин-4 г (220 bl)
Вода 20 р
Молоко 90 р
Жовток 1 шт
Цукор 10 р
Білий шоколад 45 р
Вершки 33% 150 р

Велюр:
Білий шоколад 40 р
Какао – масло 40 г
барвник

Морквяні тістечка Кролики з апельсиновим конфі покроковий рецепт

1. Конф. Желатин замочити у воді. Апельсинове пюре поставити на повільний вогонь і всипати дощиком пектин, змішаний з цукром. Довести пюре до кипіння і варити 1 хвилину. Остудити масу до 50 градусів, потім додати набряклий желатин. Розлити конфі в силіконову форму або в кільце. Поставити в морозилку на 2 часа.
2. Бісквіт. Яйце і цукор збити кілька хвилин. Потім додати моркву, олію, борошно, спеції, розпушувач, горіхи і перемішати. Тісто перелити у форму 16-18 см і випікати при температурі 160 градусів близько 10 хвилин. З бісквіта вирізати заготовки за формою тістечок. Мус. Желатин замочити у воді. Жовток змішати з цукром і паралельно довести молоко до кипения.
3. При постійному помішуванні влити гаряче молоко до жовтка. Масу перелити в сотейник і на невеликому вогні довести до кипіння. Після появи перших бульбашок зняти крем з вогню і вилити на білий шоколад. Сюди ж додати набряклий желатин. Дати масі постояти пару хвилин і потім пробити блендером. Холодні вершки збити до м’яких пиков.
4. Частина вершків змішати з шоколадною масою і вилити до рештою вершків. Акуратно силіконової лопаткою перемішати інгредієнти. Збірка. Вилити в форму трохи мусу і поставити в морозилку на 2-3 хвилини. Далі укласти конфі, залити мусом і накрити бисквитом.
5. Тістечка поставити в морозилку на ніч. Велюр. Змішати розтоплений шоколад, какао масло розтоплене, барвник і пробити блендером. Остудити велюр до 29 градусів і покрити заморожені пирожные.