Крем заварний з персиками на молоці і яєчних жовтках

Як зробити смачний Крем заварний з персиками на молоці і яєчних жовтках для торта простий рецепт домашній. Крем вийшов ну дуже смачний.. я готувала на блідих 🤣 персиках .. ну таких плоских… Якщо використовувати класичні жовті персики, то крем вийти на багато яскравіше 🤪 Але повірте і мій крем, не дивлячись але свій блідий колір, був дуууже смачним 😉

Інгредієнти

✔️70г Жовтки (приблизно 4 яйця)
✔️100г Цукор
✔️24р Кукурудзяний крохмаль
✔️165г Молоко
✔️3 Персика (з яких повинно вийти 165г пюре без шматочків і шкурок)
✔️1 Ванілін
✔️Лимонні кірки

Крем заварний з персиками на молоці і яєчних жовтках покроковий рецепт

1. Для початку добре розмішайте жовтки, цукор, крохмаль і додайте ванілін. Потім на середньому вогні розігрійте молоко з кірками лимона, не доводячи до кипіння. Приберіть молоко з огня.
2. Почистіть персики і наріжте. Потім измельчитесь в блендері. Можете для кращого результату процідити пюре через сито. У підсумку вам знадобляться 165г пюре. Тепер додайте мікс з жовтків в молоко, знову поставте на вогонь і разогрейте.
3. Потім додайте пюре з персиків. Готуйте крем на середньому вогні, постійно помішуючи, до густої кремоподібної консистенції. Потім щільно накрийте крем і приберіть остывать.