Чізкейк Орео без випічки

Чізкейк Орео без випічки простий рецепт. Я вже писала, що не є шанувальником печива Орео. Але цей чізкейк на його основі такої красивий. Приготувала його, щоб пофотографувати. Ну і любителям Орео, думаю він теж припаде до смаку, тому викладаю рецепт.

Інгредієнти

Для основи:
Орео-14шт.
Вершкове масло-60г

Для чізкейку:
Сирний сир-450г
Вершки 33%-250г
Цукрова пудра-130г
Желатин-10г
Ванільний екстракт-12г
Орео-12-16 шт.

Чізкейк Орео без випічки покроковий рецепт

1. 14 печеньок розбираємо на половинки, видаляємо начинку, подрібнюємо блендером в дрібну крихту. Розтоплене вершкове масло виливаємо в крихту і ретельно перемішуємо. Утрамбовуємо масу на дно форми 16-18 см, прибираємо в холодильник.
2. Желатин заливаємо водою і залишаємо для набухання. Сирний сир кімнатної температури міксером збиваємо з цукровою пудрою иванильным екстрактом. Так само можна додати начинку від Орео, яку ми використовували в основу.
3. Окремо збиваємо охолоджені вершки до м’яких піків. Акуратно змішуємо сир і вершки, вводимо в масу поламане на шматочки печиво орео.

4. Набряклий желатин розпускаємо в мікрохвильовці, вливаємо в масу і швидко і ретельно перемішуємо. Розподіляємо масу по коржу. Прибираємо в холодильник мінімум на 4 часа.