Брауні з чізкейк і малиновим конфі

Як зробити смачний Брауні з чізкейк і малиновим конфі рецепт простий і смачний.

Інгредієнти

для Брауні
Шоколад молочний – 200 г
Масло вершкове – 90 г
Борошно – 100 г
Цукор – 100 г
Какао – 10 г
Сіль – щіпка
Кориця мелена – 1/2 ч. л.
Яйце З – 2 шт.
Вершки 33% – 50 г

для Конфі
Малина – 250 г
Цукор – 50 г
Крохмаль кукурудзяний – 15 р

для Чізкейку
Вода – 20 г
Цукор – 65 г
Жовток – 2 шт.
Сирний сир – 230 р
листової Желатин – 6 г
Вершки 33% – 50 г
Вершки Б 33% – 250 г

Брауні з чізкейк і малиновим конфі покроковий рецепт

1. Духовку розігріти на 180 °C, режим конвекція. Шоколад порізати на шматочки, з’єднати з маслом і розтопити в мікрохвильовці короткими імпульсами. Кожен раз перемішуйте масу, щоб вона рівномірно нагрівалась. Борошно, цукор, какао, сіль і корицю змішати з допомогою венчика.
2. Яйця і вершки пробити блендером, потім ввести сухі інгредієнти і перемішати до об’єднання. Додати розтоплений шоколад з маслом і ще раз перемішати. Випікати в квадратній формі 22×22 см приблизно 12-15 хвилин. Зверху з’явиться скориночка, але сам брауні буде ще рідким – він стабілізується в холодильнику. Остудити прямо в фор/ме.
3. Малину пробити блендером і перетерти через сито, щоб позбутися від кісточок. На виході у вас повинно вийти приблизно 150 г чистого пюре. Цукор об’єднати і перемішати з крохмалем. У сотейнику підігріти пюре приблизно до 50°С, дощиком ввести цукрову суміш. Довести до кипіння, прокип’ятити кілька хвилин, постійно помішуючи, поки конфі не загусне. Зняти з плити і повністю остудить.
4. Желатин замочити в холодній воді, прибрати в сторону. У сотейнику об’єднати воду з цукром і довести до температури 121°С (Якщо немає термометра, просто прокип’ятіть близько 10-15 хвилин). У мисці збити жовтки до піни, цівкою влити цукровий сироп, і збивати масу на високій швидкості до повного остигання, вона повинна збільшитися приблизно в 3 рази і стати досить густий. Нагріти вершки
5. А, додати віджатий желатин і перемішати до повного розчинення (масу не кип’ятити). Вилити вершки з желатином на сир і все змішати. На низькій швидкості міксера ввести крем з жовтків. Вершки Б збити до м’яких піків, потім акуратно, з допомогою лопатки, ввести в сирну массу.

6. Вилити сирний мус поверх брауні, а потім точково розподілити ягідне конфі з допомогою кондитерського мішка або ложки. Конфі має потопати в мусі. Відправити в холодильник мінімум на 8 годин. Перед подачею дати десерту відійти при кімнатній температурі близько 20 хвилин, так у брауні буде більш м’яка консистенция.