Пісочне печиво курабє в домашніх умовах

Як зробити смачне Пісочне печиво кураб’є в домашніх умовах рецепт простий з дитинства в духовці. Напевно мало хто до нього байдужий. Щоб печиво було ніжним, замініть частину борошна на крохмаль. Тоді кураб’є буде більш розсипчасте.

Інгредієнти

130 г борошна,
20 г кукурудзяного крохмалю (або борошна),
100 г вершкового масла (кімнатної t),
1 білок (кімнатної t),
50 г цукрової пудри,
щіпка солі,
ванільна паста чи інша добавка на Ваш смак.
50 г будь-якого джему, конфітюру, повидла.

Пісочне печиво кураб’є в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Масло кімнатної температури збити міксером з цукровою пудрою і сіллю до легкості і побіління (хвилин 5). Потім додати білок кімнатної температури, збити. Додати ванільну пасту, борошно і крохмаль. Збити на малих або середніх обертах миксера.

2. Перекласти масу в кондитерський мішок з будь насадкою (у мене відкрита зірка). Конфітюр також перекласти в кондитерський мішок. Відсадити майбутнє печиво на деко, застелений пекарської бумагой.

3. У середині заготовок зробити пальцем поглиблення. У заглиблення відсадити конфітюр. Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці до потрібної Вам рум’яності печива, хвилин 15.