Торт медовий домашній

Як смачно зробити Торт медовий домашній простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Дуже смачний і приємний тортик принесла, всі можуть готувати, так як готується зовсім просто 👌

Інгредієнти

Для тесту:

Цукор 1 ст
яйця 3 шт.
Пшеничне борошно 1,5 ст
Вершкове масло-120 г
Мед 3 ст/л
Сода 1,5 год/л.

Для крему:

Цукор 1 ст
Крохмаль 2,5-3 ст/л
Сирний сир-150 г
Яйця 1 шт.
Молоко 300 мл
Ванілін за смаком

Для глазурі:

Цукор: 5 з/л.
Вершкове масло: 75 р
Сметана: 5 з/л.
Какао-порошок: 5 з/л.
(Якщо хочете менше глазурі, можна взяти по 3 ложки)

Торт медовий домашній покроковий рецепт

1. Почнемо з тіста. Масло, мед і цукор викладаємо в блюдо і ставимо на водяну баню до повного розчинення цукру. ✅коли цукор розчиниться, додаємо соду і перемішуємо. ✅коли маса сильно піниться, знімаємо з водою лазні, пару хвилин залишаємо і додаємо яйця так, щоб білок не згорнувся, замішувати необхідно швидко і тщательно.
2. Додайте яйця по одному, і тоді точно все вийде. ✅потім поступово додаємо борошно і перемішуємо до однорідності. ✅виходить тісто, яке можна змащувати на пергаментний папір. Змащуємо і відправляємо в духовку при 180 градусів. ✅Змішуємо цукор з яйцем, додаємо крохмаль і перемішуємо. Поступово додаємо молоко і перемішуємо до однородности.
3. Ставимо на водяну баню, хвилин на 10. Крем повинен загуснути, Потім зніміть з вогню і залиште остигати. ✅коли вже охолов, додаємо сирний сир і ванільний, збиваємо, виходить шикарний і дуже смачний крем, пломбір. ✅Поки остигав крем, ми приготували шоколадну глазур. Для цього змішали всі інгредієнти до однорідності і кладемо на середній огонь.
4. Варимо глазур до закипання. Вона стане більш рідкою і темною. Остуджуємо. ✅збираємо тортик, як показала на відео. Прикрашаємо за бажанням, Рясно поливаємо верх торта постигла шоколадною глазур’ю і відправляємо в холодильник на ніч. ✅виходить дуже м’який та ніжний тортик 🤤

Відео рецепт 👇