![](/wp-content/uploads/image_1398.jpg)
Як смачно зробити Божевільний пиріг crazy cake простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Торт придумали в США в період дефіциту. Бісквіт без яєць і без масла! Незважаючи на простий склад божевільний пиріг має незвичайний смак, виходить насиченим шоколадним з ніжним кремом!
Інгредієнти
Бісквіт (18 см):
Молоко – 250 мл
Борошно – 170 р
Цукор – 140 г
Какао – 20 г
Розпушувач – 2 год л
Крем:
Яйце – 1 шт
Кукурудзяний крохмаль – 40 г
Молоко – 330 мл
Цукор – 120 г
Ванільний цукор – 10 г
Глазур:
Шоколад молочний – 50 г
Вершки 20% – 25 р
Вершкове масло – 25 г
Божевільний пиріг crazy cake покроковий рецепт
![](/wp-content/uploads/image_1407.jpg)
1. Просіваємо борошно, розпушувач, какао, додаємо цукор, перемішуємо. Додаємо тепле молоко, перемішуємо. Довго заважати не треба. Перелити тісто у форму 18 см і випікаємо при 180 градусах 30-40 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою. Остиглий бісквіт розрізаємо на 3 части.
2. Приготуємо крем. Перемішуємо яйце, цукор, ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль і трохи молока, щоб не було грудочок. Додаємо молоко, що залишилося, перемішуємо. Варимо на середньому вогні до загустения.
3. Збираємо торт з гарячим кремом. Корж -> крем -> корж -> крем -> корж. Для глазурі розтоплюємо шоколад, вершкове масло та вершки, перемішуємо. Покриваємо торт глазур’ю. Прибираємо в холодильник на ніч. Божевільний пиріг готовий!
Відео рецепт 👇