Тарт з яблуками з листкового тіста

Як смачно зробити Тарт з яблуками з листкового тіста простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Неймовірно ароматний і хрусткий!

Інгредієнти

– 2-3 яблука
– 2 ст л цукру
– 1/4 год л кориці
– 250 гр листкового тіста (1 шар)
– 25-30 гр вершкового масла
– Жменя волоських горіхів
– Цукрова пудра для прикраси

Тарт з яблуками з листкового тіста покроковий рецепт

1. Яблука очищаємо і нарізаємо на тонкі часточки. Розкачуємо тісто до товщини приблизно 3 мм, «защипуємо» края.

2. Цукор змішати з корицею, посипаємо частина цієї суміші всю поверхню тіста. Зверху в хаотичному порядку розкладаємо яблука, тільки не занадто щільно один до одного. Зверху ще раз посипаємо цукром і змащуємо розтопленим вершковим маслом.

3. Випікаємо при 190С приблизно 30 хв, потім посипаємо подрібненими волоськими горіхами і відправляємо в духовку ще на 5-10 хв. Даємо трохи охолонути і посипаємо цукровою пудрой.

Відео рецепт 👇