Печиво Трояндочки на сметані і вершковому маслі

Печиво Трояндочки на сметані і вершковому маслі простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

Для тесту:
400 гр борошна
2 жовтки
150 гр холодного вершкового масла
200 гр сметани
8 гр розпушувача
Щіпка солі

Для прошарку:
2 білка
150 гр цукру

Для посипання подрібнені волоські горіхи

Печиво Трояндочки на сметані і вершковому маслі покроковий рецепт

1. Просіваємо борошно, додаємо дрібку солі і розпушувач. Потім натираємо на тертці холодне вершкове масло постійно занурюючи його в борошно. Перетираємо масло з борошном в крихту. Далі додаємо жовтки і сметану. Швидко замішуємо тісто, прибираємо його в целофан і відправляємо в холодильник на 20 минут.

2. А поки приготуємо білкову масу. Для цього збиваємо білки з цукром до побіління. Холодне тісто ділимо на 2 частини. Розкачуємо в тонкий пласт надаючи прямокутну форму. Краї можна срезать.

3. Змащуємо тісто половиною білкової маси, посипаємо подрібненим горіхом. Потім згортаємо в рулет. З допомогою нитки ріжемо на невеликі шматочки. І зрізом вгору викладаємо на деко застеленый пергаментом. Випікаємо при температурі 180 градусів 20-25 минут.

Відео рецепт 👇