Листковий пиріг тарт з грушею, сирним сиром, горіхами та медом

Як зробити пиріг тарт з грушею, сирним сиром, горіхами і медом простий рецепт. Це так смачно 🤤 і незвично! Вам просто необхідно це спробувати!

Інгредієнти

✔ листкове бездріжджове тісто 250 г
✔ сирний сир 100 г (або сир рікотта)
✔ 3 середніх груші
✔ мед за смаком
✔ горіхи жменя (у мене волоські, можна додати кедрові)

Листковий пиріг тарт з грушею, сирним сиром, горіхами і медом покроковий рецепт

1. Розморозити тісто і розкачати його в прямокутник. Сформувати бортики, підігнувши краї теста.
2. Викласти сир, а зверху тонко порізані груші в нахлест. Полити тарт медом. Далі присипати подрібненими орехами.

3. Поставити тарт в духовку при 180 градусах на 20-25 хвилин!